Onderaan de pagina staan opties voor dit product en aanbevelingen.

Springkussen Bouncy Krokodil

  • Lengte: 340cm
  • Breedte: 300cm
  • Hoogte: 210cm
  • Capaciteit: 4 personen
  • Overdekt: nee
  • Wordt door een business partner geleverd. Er komen extra transportkosten voor het springkussen bij.

 57,85 (incl. BTW  70,00)

 57,85 (incl. BTW  70,00)

Huurperiode

1 voorraad indicatie

Samenwerking

Party-Rent Nederland heeft een samenwerking met Jumping Almere. De springkussens kunnen samen met andere producten worden besteld. Jumping Almere gaat ze uitleveren, plaatsten en ook weer afbreken. Party-Rent Nederland heeft een bemiddelende rol hierin. Jumping Almere neemt contact met je op om de bezorging en op- en afbouw te regelen. De financiële afwikkeling gaat via Party-Rent Nederland.

Praktische informatie

Wij adviseren je om voor je bestelling eerst de plek op te meten waar het springkussen komt te staan. Dit voorkomt dat bij bezorging blijkt dat het springkussen niet past. Houdt naast de afmetingen van het springkussen altijd rekening dat je ongeveer een meter extra ruimte bij de in- en/of uitgang vrijhoudt. Daarnaast dien je zelf zorg te dragen voor een stroompunt op de plek waar het springkussen komt te staan. Denk hierbij aan een stopcontact, een geaard verlengsnoer of een haspel. Natuurlijk kun je ook een haspel aan je bestelling toevoegen.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Het luchtkussen zal worden bezorgd en opgebouwd, en weer worden afgebroken en opgehaald. De bezorgtijd en ophaaltijd zal vooraf met je worden afgestemd, Het is niet nodig om te assisteren bij de op- en afbouw van producten, wij zorgen er altijd voor dat er voldoende medewerkers aanwezig zijn om de klus te klaren. 

Begeleiding

Op het moment dat je een springkussen, stormbaan of andere attractie bij ons huurt ben je zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien je zelf geen toezicht wil houden, is het ook mogelijk om begeleiding bij ons te huren. De medewerkers van Jumping Almere zijn opgeleid om op een deskundige manier evenementen te begeleiden. Indien je van deze optie gebruik wil maken, nemen dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud

Jumping Almere zorgt ervoor dat hun producten goed worden onderhouden. Wekelijks wordt er tijd genomen om de verhuurde producten na te kijken en weer schoon te maken. Zo worden de springkussens- en stormbanen nooit nat opgeborgen, maar worden deze altijd opnieuw opgezet om alle vocht en viezigheid te verwijderen. Daarnaast wordt er jaarlijks gekeken naar welke producten vervangen moeten worden, of ter reparatie moeten worden opgestuurd. Zo zijn zij in staat om je altijd kwalitatieve en goed onderhouden producten te bieden.

Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop. Alle springkussens zijn gekeurd, gecertificeerd en voorzien van unieke codes volgens het NEN-EN14960 keurmerk. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen worden de springkussens periodiek geïnspecteerd en wordt dit gedocumenteerd in logboeken. Certificaten van de producten zijn altijd op te vragen.
Samen met de medewerkers van Jumping Almere zorgen we er altijd voor dat producten goed vast worden gezet. Indien er een harde wind staat, zetten zij de producten extra stevig vast. Bij extreme weersomstandigheden kan er besloten worden om niet te plaatsen, wanneer dit in hun ogen niet langer voldoende veilig is. Dit is echter pas het geval bij harde wind, denk hierbij aan windkracht zes of hoger.

Jouw feest is ons feest!
Adres gegevens
maps icoon

Energieweg 8-A
1271ED  Huizen

Telefoon icoon

0858900079

Mail icoon

verhuur@partyrentnederland.nl

Specifieke wens?
Neem contact op voor een feest op maat

Kamer van Koophandel: 32119635  
Bankrekening: NL24RABO0186765363
BTW nummer: NL001684100B05  
Scroll naar boven