Zoek

Biertaps & bars

Uiteraard leveren wij ook bierfusten en koolzuur bij de biertaps.

Klik hier voor een overzicht van onze bieren, cocktails, mocktails, frisdranken en wijnen

Klik op de foto voor een voorraadindicatie en meer details van het product.

Toont alle 15 resultaten

Bar & biertap huren in het Gooi

Wil je een speciaal feestje organiseren en heb je een biertap nodig? Dan kunnen wij u helpen. Een biertap huur je in het Gooi bij Party-Rent het Gooi. Wij hebben voor jullie verschillende biertaps, biertapinstallaties en bars beschikbaar die wij met veel plezier verhuren. Wij verzorgen samen met de tap ook de fusten bier voor jullie. Neem een kijkje op deze pagina gevuld met biertaps. Zit er iets bij voor je? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Levering van de bar en biertap in de regio het Gooi

Bij Party-Rent Almere leveren wij de biertap bij je af in de regio het Gooi. Wij hebben verschillende soorten biertapinstallaties voor je beschikbaar. Zo hebben wij de volgende taps op voorraad:
– Dubbel taps biertap
– Heineken biertap
– Evenementen taps
– Verschillende soorten bars

 

Biertap als evenemententap

Heb je een evenement in de regio het Gooi? Wij hebben een biertap die uitermate geschikt is voor evenementen. Het fust bier wordt aangesloten op de biertap. De evenementen tap wordt gevuld met water en heeft minimaal 2 uur nodig om op temperatuur te komen. Deze bier tap is voorzien van een bajonet bieraansluiting.

 

Tafel tap huren in het Gooi

Tafel tap: deze zeer compacte tap heeft 1 tapkraan en is uitermate geschikt voor een feestje thuis. Deze biertap is binnen dertig minuten op de juiste temperatuur. De bier tap heeft een capaciteit van 40 liter per uur. Deze biertap wordt ook wel tafeltap genoemd.

 

Accessoires bij de bier tap

Bij het huren van een biertap verhuren wij ook een aantal accessoires. Je wilt niet onbeslagen ten ijs komen en wilt natuurlijk alles in huis hebben wat je in huis behoort te hebben. Dit zijn de accessoires die wellicht handig zijn om te bestellen samen met de biertap.
Bierafstrijker
Glazenborstel met één of meerdere borstels
Platte schuifkoppeling in plaats van bajonetkoppeling
Tafeltap
Bestek en servies
Bierfusten

 

Contact opnemen met Party-Rent het Gooi

Bij Party-Rent het Gooi zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur. Je kunt ook een afspraak maken om de biertap te bezichtigen.

Jouw feest is ons feest!
Adres gegevens
maps icoon

Energieweg 8-A
1271ED  Huizen

Telefoon icoon

0858900079

Mail icoon

verhuur@partyrentnederland.nl

Sitemap
Specifieke wens?
Neem contact op voor een feest op maat

Kamer van Koophandel: 32119635  
Bankrekening: NL24RABO0186765363
BTW nummer: NL001684100B05  
Scroll naar boven